nehatbe
  *Libra Islame*
 

Libraria Islame - Libra Fetar Islamik Shqip dhe libra tjere


Abdul Vehabi dhe Vehabizmi ne Driten e Provave

 

Ne e dijme se pak njohuri ka rreth vehabizmit dhe vehabisteve ne trojet shqiptare. Shkrimet kritike kane munguar deri koheve te fundit. Ne ju ofrojme edhe librin tjeter

 

E vërteta rreth vehabizmit dhe vehabistëve!


Libri Parathaniet e Nostradamusit

 

Eshte nje liber me rendesi te vecant per shqiptaret. E ka shkruar Adnan Abrashi Nanda. Nostradamusi ka lene thenie te mencura per shume fenomene dhe e ardhmja eshte fshehtesia e predikimeve simbolike te tij.

 

Kliko ketu ta shkarkoni librin FALAS


Ky liber i Sharaviut eshte perkthyer Shqip dhe duhet te lexohet me vemnedje. Kemi te bejme me jeten e kesaj bote dhe me te ardhmen tone ne boten e perketshme. Neglizhimi ose mohimi i saj do te na kushtoje shume. Nuk do te deshiroje qe asnje nga bashkombesit e mi dhe askush nga mbare qeniet njerezore, t'a humbaste rrugen e drejte.  Librin e ka perkthyer Muhamed Jusufi dhe ju mund ta lexoni Falas vetem, duke klikuar ketu...>>


E mira dhe e keqja eshte liber i Sharaviut i perkthyer Shqip nga Muhamed Jusufi.  Ne fillim te librit Sharaviu i lutet  Allahut, qe librat e tij te pasurojne, rrisin, dhe lartesojne kuranoteken tone, te behen ndricues te rruges se udhezimit dhe nur ne zemren e njerezve, drejt drites se imanit - besimit Islam. Ju vellezer ne mergim dhe kudo qe jeni, mund te klikoni ketu qe te lexoni kete liber...>>


Tryeza me teme "Identiteti kulturor dhe kombetar  shqiptar" eshte aktiviteti i pare me permasa kombetare i Shoqates Kulturore "Zeri Yne". Lexuesi i ketij libri do te kete rastin qe per tematiken e identitetit kulturor dhe kombetar shqiptar, te degjoje argumente te shumta, te cilat me pare mbase edhe nuk i ka pasur kaq ne menyre eksplicite te shpalosura para vetes... Ju mund te klikoni ketu qe te lexoni kete liber falas...>>


Zgjimi i Islamit

ne Anduluzine e sotme

Ky libër, që është pranë jush, është i 31-ti me radhë Zgjimi islam në Andaluzinë e sotme të prof. dr. Ali el Mansur el Kitani dhe i përket serisë së librave “Libri i Ummetit”, të cilën e boton Qëndra e Hulumtimit dhe In-formimit, nën mbikqyrjen e Zyrës Ligjore dhe Çështjeve Fetare të shtetit të Katarit. Kjo zyrë ndihmon në ngritjen e kulturës, civilizimit dhe vetëdijes muslimane.  Kliko ketu te lexoni nje realitet te ri ne Spanje...>>


Roli i Kishës Ortodokse Serbe

gjatë historisë në Ballkan

"Burimet hyjnore, shpirtërore të dhunës serbe ndaj shqiptarëve dhe fqinjve tjerë janë në Qëndrimet e etërve të Sinodit të Nikesë më 325 (Iznikut të sotëm në Turqi), në Sinodin e Konstantinopolit më 381 mbi çështjet e dogmave të Kishës, kur erdhi edhe deri te skizma dhe më 1054 deri te ndarja përfundimitare." Tani edhe kete studim mund ta lexoni FALAS, duke klikuar ketu...>>


Biseda e perditshme Shqipe, Angleze dhe Arabe

Ky eshte nje fjalor liber i perpunuar nga kosovari ne Brunei Fehim Xhaferi. Ne kete liber ju i gjeni tri gjuhe te komunikimit: shqip, anglisht dhe arabisht. Ata qe kane pasione gjuhet e huaj ne komunikim, ky liber eshte i qelluar dhe mund ta shkrkoni Falas.

Fjalor Shqip Anglisht dhe Arabisht

Comments on this page:
Comment posted by plenGlott( Toganappyahmail.xyz ), 03/20/2021 at 5:43am (UTC):
https://vsviagrav.com/ - viagraAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:

 
  Today, there have been 9 visitors (99 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free