nehatbe
  *Shkarko M.office*
 

Microsoft Office 2007 SP1

     

 
 

Çka më saktësisht mundë të presim në Servis pakon 1 nga MS Office 2007? SP1 ka përfshirë të gjitha gabimet e mbledhura nga shfytëzuesit të cilat janë raportuar që nga koha e paraqitjes së këtij paketi programesh Office 2007, nga kjo ju mundë të veçoni:

 

  • Stabilitet, duke shfrytëzuar të dhënat nga Dr. Watson sistemi i raporti të gabimeve, është fiksuar ( përmirësuar ) krye softueri i secilit aplikacion në sistemin Office 2007. Servis paketi 1 gjithashtu rrit stabilitetin e serverit, komponentëve në sistemin Office 2007 dhe paraqet kompatibilitet me Windows Serverë 2008 që ju mundoson siguri të plotë nese në të ardhmin dëshironi të ngreni këtë sistem.
  • Performancat. Sistemi Office 2007 rrit efektshmërinë në aplikacione dhe server. Rritjen e performancave mundë ta hasni në Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007, si dhe Microsoft Office SharePoint Server 2007.
  • Siguria. Sistemi Office 2007 SP1 rrit efektshmërinë e siguris dukshëm kundër malicious softuerëve dhe kërcënuesve potencial.

P.S. Para se të shkarkoni paketin SP1 duhet të keni parasysh se sistemi office 2007 duhet të jet i instaluar në diskun tuaj, linku i mëposhtëm përmban vetem Servis Paketin 1 të Office 2007 e jo të tërë sistemin e programeve.

 
SH K A R K O

 
K L I K O

Comments on this page:
Comment posted by biatadazy( Enribraaymail.xyz ), 06/11/2020 at 4:04am (UTC):
Buy Doxycycline Without https://viacialisns.com/ - cialis tadalafil Bentyl Cash Delivery For Sale <a href=https://viacialisns.com/#>cialis generic reviews</a> Cialis Con Receta MedicaAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:

 
  Today, there have been 9 visitors (106 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free